30 години съм в Милано и е много тъжно да

...
   30 години съм в Милано и е много тъжно да
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Ще има 1-2 случая на вируса

   

„ 30 години съм в Милано и е доста тъжно да се гледат улиците без хора. Всичко е толкоз безлюдно, затворени са музеи, анулирани са най-важните събития. Модните ревюта се организираха на затворени порти. Всички хора, които се занимават с бизнес са обезпокоени, уплашени, комплицирани ”, показа ясновидката и телевизионна водеща в Ломбардия - Теодора Стефанова. Тя споделя за празните улици в Милано и направи прогноза за ковид и България за предаването „ Неделята на NOVA ”.

„ България е богоизбрана страна. Тя ще бъде на равнище да овладее цялата обстановка. Може да има един-два случая и те ще бъдат овладени, няма да са тежки ”, предвижда Стефанова.

Тя разяснява и мача, който се организира скоро в Италия сред Лудогорец и Интер. Според нея, макар играта на празни трибуни, Лудогорец са играли добре против Интер.

А дали самата тя се опасява от ковид?

 „ Никой човек не може да каже: „ Няма да ми се случи да имам този вирус ”. Разбира се, че ме е боязън. Моята прогноза е, че доста скоро Америка ще пусне ваксина. Ще се откри вълшебното лекарство. Ще бъде овладян ковид в целия свят. За страдание ще гой засегне доста хора със слаба имунна система ”, съобщи още гадателката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР